Иниеста: Един ден Шави ще се завърне в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се, че всичко в Барса ще се подобри и стабилността ще бъде възстановена след президентските избори", споделя Иниеста

Легендата на Барселона Андрес Иниеста е на мнение, че рано или късно бившият му партньор в халфовата линия на “каталунците” – Шави, ще се завърне като старши треньор на „Камп Ноу“.

В момента Шави Ернандес е начело на катарския тим Ал Сад, като тимътм у е лидер в първенството на 7 точки пред втория в класирането. Преди Роналд Куман да поеме Барселона, имаше много спекулации, че именно Шави ще бъде новият треньор на Барса.

„Шави има нужния потенциал, за да се завърне в Барселона. Един ден той ще се върне на „Камп Ноу“. Не знам кога, но съм убеден, че рано или късно това ще се случи. Надявам се, че всичко в Барса ще се подобри и стабилността ще бъде възстановена след президентските избори, защото нещата не вървят добре в момента“, сподели Иниеста за AlKass.

„Разбира се, че Барселона винаги преследва спечелването на титли. Без значение кой ще триумфира на президентските избори, надявам се, че всичко ще се завърне към нормалното. Това иска всеки футболист на Барса“, допълни Иниеста.