Интер набеляза голям талант на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Твърди се, че италианският гранд Интер мечтае да привлече бранителя на Реал Мадрид Ашраф Хакими, който вкара два гола в мач срещу нерадзурите в Европа този сезон с екипа на Борусия Дортмунд при победата с 3:2 на неговия тим в груповата фаза на Шампионска лига.

Хакими се представя много силно в Борусия Дортмунд през тази кампания, тъй като играе под наем от “белия балет”, и показа уменията си на най-голямата сцена на европейския футбол, с четири гола в осем мача за “жълто-черните” в Шампионската лига.

Представянето на десния бек, според La Gazzetta dello Sport, е накарало Интер да потърси ресурсите, за да започне преговори с Лос Бланкос за правата на мароканския национал.

Ювентус обаче също се е насочил и към Ашраф Хакими, който бе оценен на 50 милиона евро от Реал Мадрид. До момента мароканецът има 3 гола и 10 асистенции в 26-те си мача в Бундеслигата за Борусия.

“Нерадзурите” мечтаят да го вземат дна Сан Сиро, но вестникът твърди, че пътят може да бъде твърде сложен за италианските гиганти.

Виктор Моузес изглежда готов да напусне Интер, когато изтетече договорът му под наем през лятото, тъй като изглежда изпълнителният директор Бепе Марота не желае да плати 12 милиона евро, договорени с Челси през януари, а Хакими е определен като идеалният заместник на нигериеца.