Интер ще може да купи Алексис Санчес за 20 милиона евро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководството на Интер е било уведемено от шефовете на Манчестър Юнайтед, че ще трябва да плати около 20 милиона евро, за да си осигури услугите на нападателя Алексис Санчес за постоянно.

В момента чилийският стрелец се подвизава под наем при Нерадзурите и сякаш преоткри добрата си форма. След подновяването на Серия А Санчес изигра силни мачове, в които реализира един гол, а освен това се отчете и с пет асистенции.

Италианският “Гадзета дело Спорт” твърди, че в лагера на клуба от Милано са доста доволни от представянето на 31-годишния играч и с охота биха платили исканата сума.

Санчес премина в редиците на Манчестър Юнайтед през 2018 година след три години в Барселона и четири сезона в Арсенал. На “Олд Трафорд” обаче чилиецът така и не успя да се адаптира и това доведе до сделката за отдаване под наем в Интер.

През януари босът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че Санчес ще се завърне в Манчестър през лятото, за да докаже на всички негови критици, че има място в отбора.

Силните мачове на Червените дяволи след паузата, породена от кризата с коронавируса и напипването на най-ефективната стартова единайсеторка обаче сякаш са накарали хората на “Олд Трафорд” да променят мнението си за връщането на южноамериканеца.

Санчес е един от най-успешните чилийски футболисти за всички времена. Той има 132 мача за националния тим на своята страна, а освен това е печелил трофеи в родината си, Аржентина, Испания и Англия.