Ивайло Гоцев: 15 000 билета за българи на Джошуа-Пулев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

 

Вчера официално бе обявен дългоочаквания мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Сблъсъкът ще се проведе на 20 юни в Лондон. Двете страни са парафирали официален контракт. 

„Много съм радостен, че ще имам възможността да покажа на света колко точно съм силен.“ – коментира добрата новина „Кобрата“.

🇧🇬🥊👊🏻 ОФИЦИАЛНО: Кубрат Пулев се изправя срещу Антъни Джошуа!🔜 Датата е 20-и юни, на новия стадион на “Тотнъм” в…

Gepostet von Kubrat Pulev am Montag, 2. März 2020

„Това е щастлив момент за всички нас. Най-после официално подписахме договора. Дата е 20-ти юни, а дестинацията Лондон“ – казва в интервю пред Нова ТВ мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев. “Това ще бъде най-силния мач в кариерата на Кобрата. Очакваме победа. Това е главната цел в живота му. За този момент е тренирал толкова тежко през годините. Това е била и идеята на баща му – да създаде световен шампион в тежка категория. Това ще бъде шансът му да го направи. Предстой ни много тежка подготовка, от която зависи всичко. В следващите тримесечни тренировки, ще се реши и срещата на 20-ти.“

Мениджърът отговори и на един от най-важните въпроси, който искат да разберат всички фенове, а именно „ Колко билети са предвидени за българската публика и колко ще струват? – „По договор ще ни предоставят 15 хиляди билета. Пропуските ще са в нашите ръце и ще бъдат предложени на български фенове. На предстоящата пресконференция ще кажем, как ще се случи продажбата. Всичко ще бъде прозрачно. Стартираме с пресконференция в Лондон, следва Ню Йорк и накрая в Лос Анджелис. Билетите ще са на нормални цени – стартират от под 100 евро и стигат до самия ринг, за хората, които могат да си го позволят. Има различни категории за всички. Отделно в Лондон има много българи. Вярваме, че на стадиона може да сме повече от 20 хиляди души“.

Преговорите траяха около три месеца, което накара голяма част от феновете да се усъмнят, че мачът ще се проведе. Гоцев обясни, че уреждането и на най-малките подробности удължило времето : „Преговорите бяха доста тежки, защото отстоявахме нашите изисквания. Не отидохме просто като група туристи, които просто искат да посетят къщата на Антъни Джошуа. Ние отиваме за победа. Имахме доста изисквания за мача. Едно от най-важните бе реферът да е неутрален. Страшно важно е, той да се държи правилно и да даде възможност на двамата да покажат най-доброто от себе си. Искахме да има и съдия българин. Един българин, един англичанин и един неутрален. Тези неща причиниха забавянето.“

1️⃣4️⃣2️⃣ ГОДИНИ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО 🇧🇬🇧🇬🇧🇬Нека склоним глава пред паметта на онези, дали…

Gepostet von Kubrat Pulev am Montag, 2. März 2020

„Сега тези неща са зад гърба ни и най-важното е да се подготвим максимално добре. Може да очаквате Кубрат в най-добрата му форма. Очаквайте силно представяне и нов световен шампион от България“ – завърши мениджърът на Кобрата.