Иван Колев: Локомотив се завърна там, където му е мястото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Изключително ценно е, че млади хора от школата вкараха, дано това е стимул за всички момчета"

Наставникът на Локомотив София Иван Колев не скри радостта си от успеха на неговия тим над Септември Симитли, с което столичани си гарантираха промоцията в елита.  “Още сме доста напрегнати психически. Може би все още не може да се изпита истинската радост. Локомотив се завърна там, където му е мястото“, заяви Колев след победата с 4:1 над Септември Симитли.

„Вероятно много труден е пътят, но в хода на ежедневната работа вероятно по-трудно се усеща. Всеки ден се живееше с тази мисъл. Искам да поздравя всички локомотивци. На първо място ръковдството, президента, спонсорите, щаба, с който работих, на всички от сферата на отбора и разбира се на играчите. Изключително много на тях за много сериозния ежедневен труд през цялата година“, допълни треньорът.

„В предишния мач възникнаха доста психологически проблеми. Притеснявах се да не се получи нещо такова и в днешния мач, особено, когато ни изравниха, но всичко си дойде на мястото.“

„Изключително ценно е, че млади хора от школата вкараха, дано това е стимул за всички момчета. Има още два мача и ние трябва да ги изиграем с достойнство. Трябва да се концентрираме за тях и тогава ще мислим за догодина”, каза още специалистът.