Иван Колев решава за албанец след контролата с Монтана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на столичния Локо­мотив е оста­нал доволен от показаното от Нико Зиси в спаринга с Левски

Наставникът на столичния Локо­мотив Иван Колев е оста­нал доволен от играта от албанския футболист Нико Зиси в контролата с Левски на „Герена”, която „железничарите“ спечелиха с 1:0. 25-годишният атакуващ халф ще участва и в следващия спаринг на „червено-черните“ по време на паузата, който е в събота, 3 април, срещу друг елитен тим – Монтана. Зи­си се отчете с попадение срещу Левски, което обаче беше отменено  заради дискусионна засада.

Юношата на гръцкия Арис Со­лун е изостанал леко с подго­товката и Иван Колев ис­ка да го види още в заниманията през седмицата до проверката с Монтана. След приятелския двубой ще има пълна яснота дали 25-годишният Нико Зиси ще остане при „железничарите“, съобщава „Тема Спорт“.

Зиси играе за последно в немския нискоразреден Донаустауф, а пре­ди това в родината си е е носил екипите на Камза, Билис и Елбасани.

Също така в лагера на Локомотив се надяват, че Николай Цветков-Демона ще успее да се възстанови през следващите дни и ще вземе участие в двубоя с Монтана. Ако обаче не е го­тов напълно, то тогава няма да бъде рискувано и ще бъде запазен за битките в шампионата.