google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Железничарите" ще опитат да се подсилят с още три-четири играчи

Собственикът на новия член на Първа лига Локомотив (София) – Иван Василев, обяви, че основната цел пред новия сезон е утвърждаване в елитния ешелон.

Босът на Червено-черните заяви, че в отбора най-вероятно ще бъдат привлечени още трима-четирима играчи.

Василев призна, че в момента клубът не разполага със средства за изграждане на осветление на стадиона в столичния квартал “Надежда”, но очаква да получи разрешение да домакинства в светлата част на деня.

“Дано да може да се представим добре,” изрази надежда Василев. “Пътят, който извървяхме през тези шест години от „А“ окръжна до efbet Лига беше много дълъг и много труден. Тепърва трудностите продължават.

„Ние не бързаме със селекцията. Както виждате имаме седем нови момчета. И от финансова гледна точка и от спортно-техническа имаме претенции, защото все пак това е Локомотив. Локомотив е отбор с традиции, Локомотив е любов!

“Всички момчета, които ще ги привлечем и ще останат в нашия клуб им казах, че изискванията са високи и трябва да се раздават за нашата вярна публика и за Локомотив на 100%.

“Раел Лолала от Нефтохимик, Бени Н’Ко от трета дивизия на Франция. Играят нападатели, единият е крило, другият е централен нападател.

“Стойчо Атанасов ви е добре познато име. (Християн) Чипев от Царско село, Христо Иванов от Септември София. Стефан Гавраилов от Септември и Сашо Любенов, който го броя за наш, защото той акостира за трети път на нашия стадион. Той е един от добрите вратари. Той си е вкъщи, защото публиката много го обича.“

“Светльо Петров и Йордан Господинов акостират на „Надежда“. Христо Коилов и Юли Петков, а Иван Колев си е старши треньор.“

“Очакваме още три-четири нови попълнения. Не бързаме, искаме да вземем класни футболисти, защото до тези млади момчета трябва да имаме и опитни футболисти, които да изнесат заедно мачовете в efbet Лига.“

“От основните ни играчи никой не напусна. На Педро и на Матеус им изтекоха договорите. Искахме да ги задържим, но финансовите им претенции бяха такива, че могат да си ги позволят само няколко отбора. Не мисля, че качеството е толкова голямо за тези средства.

“За съжаление нямаме средства за осветление в момента. Очакваме областната комисия, за да ни лицензира стадиона и с протокола, който имаме от Министерството на спорта, за да може да играем в светлата част на деня, докато ни поставят осветлението. Направихме много ремонти, но стадионът е държавен, аз нямам нищо. Аз се надявам, че Локомотив ще играе на „Надежда“. Областната комисия трябва да ни лицензира стадиона.

“Планираме една подготовка, но в момента не мога да кажа. Ще идват футболисти на проби, които трябва да ги видим. Още не сме на 100% готови да ги разкарваме надалече. По всяка вероятност ще направим една десетдневна подготовка в края на месеца и началото на юли.

„Реалната цел предвид много млади наши футболисти, наши юноши е да се затвърдим в efbet Лига. Локомотив е традиция и любов и мисля, че ще се представим достойно. Локомотив София не е за подценяване.”