Ивков за “Юнайтед Груп”: “Има писмо с намерение, нищо друго…”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Евентуалните преговори ще продължат поне до Нова година

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков охлади ентусиазма на привържениците на Сините, обявявайки че интересът на “Юнайтед Груп” към закупуване на акции от клуба се изчерпва само с писмо за намерение.

От друга страна юристът заяви, че евентуалните преговори ще продължат поне до Нова година.

„Има интерес на нови инвеститори,” заяви Ивков. “Има интерес от страна на „Юнайтед Груп“. Аз ги потърсих, защото нашият главен инвеститор изнемогва. Пристигна писмо в клуба, с което тази компания изпратиха свои представители.

“Те бяха в клуба преди финала за купата. Имат принципен интерес и изпратиха писмо с намерение придобиване собственост на клуба. Не сме се договаряли за заплати още. Търсим светло бъдеще за клуба.

“Искаме да продължим „Левски на левскарите“. Това за интереса и преговорите ще продължи поне до нова година. Всички, които извадихме клуба от калта, ще се съберем, за да обсъдим този въпрос, заедно с членовете на „Левски на левскарите“.

“Левски трябва да се гордее, че има интерес от компания, собственик на клуб от Висшата лига, собственик на огромни предприятия у нас. Какво ще се случи, предстои да видим. Към момента има писмо с намерение, но нищо друго.

„Едно от задълженията на компанията „Юнайтед Груп“ ще бъде нов, модерен стадион, но и без тях, ние трябва да се стремим към това. И НАП, и стадиона.

“Ние до нова година трябва да покрием задълженията по споразумението. След това най-важното нещо е нов стадион. След това ще се изстреляме на други висини…”