google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Важно съобщение разпратиха от клуба на „сините“ до своите фенове. 

Става дума за получени сигнали за измамници, които събират пари от наивни граждани, използвайки дарителската кампания. По този повод от ръководството излязоха с важно съобщение, където се обясняват начините, по които желаещите да подпомогнат Левски, могат да го направят без опасност да бъдат подведени и измамени.

“Левскари, обръщаме внимание, че единствените начини да подпомогнете любимия клуб са чрез официално обявената дарителска сметка и кампанията за закупуването на абонаментни карти, билети и артикули от клубния магазин.

ПФК “Левски” получи сигнали, че неизвестни лица се облагодетелстват от създалата се ситуация и събират пари от името на клуба. Категорично се разграничаваме от такива действия и подчертаваме, че подобен тип набиране на средства не се организира от клуба или във взаимодействие със структурите на организираните привърженици!

Единственият и официално обявен от ПФК “Левски” метод за даряване на средства е описан детайлно на сайта на кампанията: www.levski.com.

В същото време, сигнали за злоупотреби с марката “Левски” достигнаха до нас и за фен артикули, които се разпространяват в интернет, декларирайки, че част от приходите ще постъпят в помощ на ПФК “Левски”!

ПФК “Левски” Ви призовава при поръчка или покупка на артикули на любмия клуб, да го осъществявате само от официални източници, а не от такива, които не са оторизирани и не си партнират с клуба.

Благодарим ви за подкрепата!”.