google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед може и да прави колеблив сезон, но феновете на тима не може да се оплачат от резултатността на нападателите. Офанзивното трио на “червените дяволи” в лицето на Антони Марсиал, Мейсън Грийнуд и Маркъс Рашфорд е вкарало повече попадение помежду си в сравнение с тройката нападатели на лидера във Висшата лига Ливърпул – Роберто Фирмино, Садио Мане и Мохамед Салах.

На този етап от сезона, тримата в атака за Юнайтед са вкарали 39 попадения. От друга страна, Салах, Мане и Фирмино са отбелязали 38 гола помежду си. До голяма степен това няма значение, след като Ливърпул има 14 точки аванс във Висшата лига пред Ман Сити, а “червените дяволи” са извън топ 4. Все пак феновете на Юнайтед може да са обнадеждени, тъй като Рашфорд и Грийнуд са доста млади и бъдещето е пред тях.

Вчера Манчестър Юнайтед спечели с 1:0 у дома срещу Уулвърхемптън и се класира за 4-ия кръг на “ФА Къп”. Единственото попадение отбеляза Хуан Мата. Все пак Оле Гунар Солскяер отново похвали своите нападатели, като заяви, че работят здраво, за да бъдат още по-добри и изрази възхищението си от тях.

“Мейсън Грйнуд вече има 9 попадения за по-малко от 20 мача, а това е неговият първи сезон, така че постижението му е фантастично”, смята Солскяер.