google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Алесио Романьоли е трансферна цел на Барселлона

Барселона не успя да си върне титлата в Испания, а бъдещето на Роналд Куман беше неясно няколко седмици. Президентът на клуба Жоан Лапорта взе решение да остави Куман начело на “каталунците”, като ще му даде шанс да изгради отбор, който да се бори за трофеи на всички фронтове. За тази цел предстоят някои основни промени на “Камп Ноу” , като тимът ще привлече още няколко играчи. Три от трансферите на тима това лято вече са завършени, но Барселона все още ще търси нови попълнения.

Често свързвани с трансфер на “Камп Ноу” са Жоржиньо Вайналдум и Мемфис Депай. Роналд Куман иска и двамата в състава си, като първият почти сигурно ще премине в Барса. Освен тези двама играчи, има изненадващо име в плановете на Куман. Това е централният бранител Алесио Романьоли от Милан.

Както Самюел Юмтити, така и Клеман Ленгле са изправени пред несигурно бъдеще на “Камп Ноу”. Едва ли е изненадващо, че Барселона биха искали да укрепят отново сърцето на своята защита, въпреки пристигането на Ерик Гарсия, тъй като потенциално напусакне на френския дует ще остави тима без нито един централен защитник с ляв крак.

В лицето на Романьоли, Барселона може да намери решение на този проблем, без да се налага да плаща много по отношение на трансферната сума, тъй като капитанът на Милан има само една година от договора си.