Изненадващо: Тотнъм ще предложи нов договор на сигурен напускащ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очакваше се англичанинът да бъде продаден това лято

Халфът на Тотнъм – Оливър Скип е готов да финализира нов дългосрочен договор с клуба тази седмица, преди да се завърне в клуба от почивката си. 23-годишният футболист има 77 мача във Висшата лига за ,,спърс” като вкара един гол, но сега се бори да си осигури редовно титулярно място под ръководството на Андже Постекоглу.

През миналия сезон Скип записа само 21 мача за ,,шпорите” в лигата, повечето от които като резерва. Откакто се присъедини към клуба, Постекоглу предпочита Ивс Бисума и Папе Матар Сар като дуо в полузащитата, оставяйки малко възможности за Скип да бъде титуляр.

Англичанинът наскоро беше свързван с трансфер в Лестър Сити, който индикира за интерес към него това лято.

Football Insider съобщава, че ,,лисиците” сега ще трябва да търсят друг полузащитник, тъй като ,,шпорите” са разговаряли с 23-годишния играч за подновяване на контракта му. Докладът добавя, че първоначалните разговорите са преминали добре и има оптимизъм, че споразумението между играча и клуба може да бъде постигнато до края на тази седмица.

Като се има предвид, че настоящият договор на Скип с лондончани изтича едва през 2027 година и, това че не играе редовно, новината за нов договор със сигурност е доста изненадваща.

Освен това се смяташе, че Тотнъм са склонни да продадат играча това лято, при условие че успеят да намерят подходящ заместник, но сега изглежда, че полузащитникът ще остане в клуба.