Йънг Бойс и Галатасарай в спор за групите на ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Най-интересният двубой през деня за влизане в груповата фаза на Шампионската лига.

Йънг Бойс и Галатасарай ще се изправят един срещу друг в първи двубой от плейофите за влизане в груповата фаза на Шампионската лига като определено това е мачът, който приковава най-много погледите на футболните фенове в сряда.

Швейцарският отбор се намира в ужасна форма като след началото на местното първенство изминаха 5 кръга, а Йънг Бойс все още няма победа. В този период те спечелиха само 2 точки като започнаха сезона с 3 поредни загуби, а в последните 2 кръга постигнаха равенства срещу Цюрих и Ивердон.

За разлика от тях, турският гранд изигра 2 мача от новия сезон на турската Супер Лига и записа 2 победи в тях. Галатасарай първо се справи при домакинството си с Хатайспор с 2-1, а след това спечели и гостуването си на Коняспор със същия резултат и се намира на 2ро място във временното класиране като отстъпва единствено на Бешикташ по голова разлика.

Галатасарай са фаворит в предстоящия двубой в Берн, но Йънг Бойс определено могат да изненадат всеки един отбор на своя терен така че ни очаква определено един изключително завързан двубой.