Кабов: Не са ме гонили от “Герена”, сам напуснах
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Соченият за един от най-талантливите юноши на Левски – Атанас Кабов, сподели, че лично той е поискал да напусне “Герена”, а не е бил освобождаван от ръководството на 26-кратните шампиони на България. Кабов коментира и офертите, които е имал, както и защо е избрал да продължи кариерата си в Славия.

“Видя се, че Левски няма да разчита на мен през този сезон и си тръгнах по мое желание. В клуба имат задължения със заплати, което е известно на всички. Още в началото на лятото оферти към мен имаше от отборите на ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив). С Локомотив дори всичко беше уговорено, но така се стекоха нещата, че до преминаването ми на “Лаута” не се стигна. Като цяло от завръщането ми на “Герена” от Витоша (Бистрица) съм водил преговори с други клубове. След офертата от Славия взех решение, че тя е най-добра за мен, поради което разтрогнах с Левски, за да мога да подпиша договор за 3 години с “белите”, заяви Атанас Кабов.

“Лично аз не съм говорил с шефовете, това стори моят мениджър Лъчезар Танев и Стоян Орманджиев. Двамата проведоха разговори с Наско Сираков и Тити Папазов. Лично мое е решението да си тръгна, а не са ме освободили, както медиите обявиха. След като се срещнах с Венци Стефанов им казах, че нямам повече желание да играя за Левски и желая да търся развитието си на друго място. Лъчо Танев се зае с нещата и всичко се случи много бързо”, сподели Кабов.