Къде е най-добре да залагаме на Световното в Катар 2022
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мондиалът вече чука на вратата, а изборът за залози е огромен!

Безспорно Световното първенство е най-дългоочакваното събитие от привържениците на футбола, което се провежда веднъж на 4 години.

Малко по-късно в днешния ден ще бъде даден и официален старт на Мондиал 2022, който ще се състои в Катар.

Това ще бъде първият подобен голям форум, което ще се проведе в арабска страна и това логично предизвика широк отзвук и редица дискусии сред анализаторите.

Редно е да се отбележи още, че за последен път Световното първенство ще се състои с 32 тима, тъй като занапред отборите ще бъдат 48.

Футболните фенове с нетърпение очакват началото на Мондиала, а междувременно платформите за онлайн залагания вече отвориха своите дългосрочни пазари за залози.

Има огромни възможности за избор, включително за победители в различните групи, за краен победител, за най-добър голмайстор и много други.

За любителите на онлайн залозите, които вече нямат търпение да направят своите предвиждания за предстоящите сблъсъци от Мондиала, ето и къде е най-добре да залагаме.

На Bet365 спортни залози може да направите своите избори за мачовете от Мондиала, като веднага погледите се спират на примамливия коефициент от 4.33 за триумф на Бразилия. “Селесао” са следвани от Аржентина със ставка от 6.50 и Франция със съответно 8.50.

В Betano Спорт пък предлагат любопитно предложение с добър коефициент от 8.50 за това суперзвездата на Аржентина Лионел Меси да се отчете с най-много асистенции в турнира. Това съвсем не е нелогично да се пробва, тъй като на клубно ниво нападателят неведнъж в последната година блесна със страхотни финални подавания, от които най-често се възползваха Килиан Мбапе и Неймар.

Не бива да се пропуска и възможността за избор на голмайстор на Световното първенство. Winbet Онлайн очаква най-много попадения да реализират Хари Кейн и Килиан Мбапе. Коефициентът за първия е 8.00, а за втория – 8.25.