Кайседо може да дебютира за ЦСКА в спаринга с Локо София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ганаецът, каращ проби, също ще получи игрови минути

Новото попълнение на ЦСКА Жорди Кайседо по всяка вероятност ще направи неофициалния си дебют за Червените днес в последната контролна срещa преди подновяването на първенството – с Локомотив София.

Проверката ще се играе на “Българска армия” в 14:00 часа, а очакванията са Бруно Акрапович да пусне в игра еквадореца през второто полувреме.

Игрови минути най-вероятно ще получи и ганаецът Бисмарк Чарлс, който е на проби в ЦСКА.

Със сигурност участие в мача няма да вземат Мартин Смоленски и Александър Бучков, които днес се завръщат от лагер с националния тим до 19 години в Алания.

В контролите си по време на зимната подготовка ЦСКА записа четири победи и две нулеви равенства, като инкасира само един гол в шестте срещи. Головата разлика на Армейците също е впечатляваща – 14:1.

Червените проведоха част от подготовката си в Турция, където изиграха три срещи – 4:0 срещу втория тим на Алания, 0:0 със Стал и 3:0 срещу Септември (Симитли).

През втората половина на подготовката, която протече у нас, столичният гранд победи Струмска слава (Радомир) с 4:0, завърши 0:0 с Пирин (Благоевград) и надигра Ботев (Враца) с 3:1.