Kaйседо повежда атаката на ЦСКА срещу Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бисмарк Чарлс все още не е картотекиран, Жеферсон тренира на пълни обороти

Новото попълнение Жорди Кайседо ще бъде титуляр за ЦСКА София в сблъсъка с Черно море от 18-ия кръг в Първа лига – първи мач за Армейците след трусовете на “Българска армия” в последните дни.

Еквадорецът, който си тръгна със скандал от бразилския Витория Баия, на практика остана единствената опция за върха на атаката.

Предводителят на Червените Бруно Акрапович все още не може да разчита на ганаеца Бисмарк Чарлс, който и вчера не бе картотекиран в БФС, като шансовете това да се случи в последните два работни дни на седмицата, са минимални.

В последните дни ЦСКА се раздели с Али Соу, който бе трансфериран в руския Ростов, Ахмед Ахмедов – преминал в редиците на Нефтчи (Баку), и Тонислав Йорданов – продаден на Арда (Кърджали).

В състава на Армейците след изтърпяно наказание се завръща Амос Юга, а пълноценни тренировки поднови Жеферсон. Акрапович обаче все още не е решил дали да го включи сред стартовите единайсет.

Любопитно е да се отбележи, че трима от основните играчи на Червените – Георги Йомов, Брадли Мазику и Юга, са с по четири жълти картони и ново предупреждение в дуела с Моряците ще ги извади от ключовия сблъсък с шампиона Лудогорец, който ще се състои на 27 февруари на “Хювефарма Арена” в Разград.

Мачът с Черно море е в събота от 17.30 и ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт.