Как Тайсън Фюри би прекарал времето в изолация заради COVID-19? (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Световната пандемия от заразата Корона вирус замрази всички спортни събития и постави сериозни въпросителни около провеждането на големите форуми планирани за тази година. Европейското първенство по футбол вече е отложено, а няколко държави вече изразиха резерви към участието си на Летните олимпийски игри в Токио.Самият премиер на Япония Шинзо Абе заяви, че при определени условия игрите ще бъдат отменени. На този фон редица спортисти обявиха, че остават вкъщи, за да предпазят себе си и възрастните от предаване на вируса. Един от тях е световният шампион в една от четирите версии на професионалния бокс Тайсън Фюри.

Тайсън е едно от най-колоритните имена в спорта, атрактивен, непредсказуем, забавен и иновативен. Британецът е сред спортистите, които промотират по много нестандартен начин своите битки, а поведението му след тях в пълна степен отговаря на определението шоумен. Мнозина се питат как „Циганския крал“ прекарва времето в изолация.

BT sport решиха да направят забавно клипче за феновете на бокса, в което показват как би минавало времето на шампиона в тежка категория. Разбира се, видеото не е компилирало истински моменти от живота на Тайсън през последните дни, но от друга страна е наистина забавно за гледане. Вижте го и него:

View this post on Instagram

Eight days of isolation with Tyson Fury.

A post shared by BT Sport (@btsport) on

Името на Тайсън Фюри е постоянна част от спекулациите в бокса, че той трябва да бъде следващ опонент на Антъни Джошуа в изцяло британски шампионски мач, който да излъчи безспорния шампион в тежката дивизия на най-добрите удрячи. Мечтаният за мнозина двубои обаче ще бъде отложен далеч във времето, защото преди Фюри право за мач срещу Антъни Джошуа има българинът Кубрат Пулев. Двубоят трябва да се проведе на 20-ти юни в Лондон, но заради заразата от КОВИД-19 мачът ще бъде изместен минимум с 1 месец. Кобрата обяви, че е възможно боят да бъде отложен дори за края на годината.