Камата: Лаутаро Мартинес ще пасне идеално в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Легендата на Барселона Христо Стоичков е на мнение, че аржентинската звезда на Интер Лаутаро Мартинес притежава страхотни качества и ще бъде идеално ново попълнение за Барселона.

„Лаутаро Мартинес е футболист със страхотни качества. Смятам, че той ще пасне идеално в Барселона и няма да има нужда от много време за адаптация. Но все пак е нужно да тренира много, за да се адаптира“, споделя Стоичков пред „TyC Sports“.

„В Барселона Лаутаро ще може да научи много от Луис Суарес. Смятам, че ще се разбира отлично с Лео Меси и Антоан Гризман”, добави Камата.

„Лаутаро Мартинес е футболист, който не се плаши от конкуренцията. Той го доказа през последната година и показа, че умее да бележи голове”, продължи Христо Стоичков.

“Прекарах 8 години в Барселона, играейки и отляво, и отдясно. Всеки може да е резерва или титуляр – всичко зависи от това как се готви през седмицата преди срещата”, каза още Стоичков.

Припомняме, че Лаутаро Мартинес е цел номер 1 на Барселона за летния трансферен прозорец. Барса ще направи всичко възможно да привлече аржентинеца, като дори се твърди, че е готов да даде 2-ма футболисти на Интер + трансферна сума, за да си осигури услугите на Лаутаро. Предстои да видим обаче дали от Интер са готови да се разделят с аржентинския голаджия.