Кампанията за спасяването на Левски в застой
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Привърженици на „сините“, които са се ангажирали да следят дарителския поток към сметките на клуба, алармират за сериозен спад на постъпленията през последните няколко дни.

Клубът се нуждае от 143 000 за да се плати вноската към НАП за месец май. Привържениците подсигуриха средства за месеците март и април, но кризата с коронавирус застигна и дарителските кампании.

За статистиката!

Gepostet von Левски София am Samstag, 14. März 2020

„За периода 17 март (неделя) до 22 март са получени около 300 СМС. Което се явява сериозен спад, сравнено с предните дни. Това , разбира се, е напълно нормално. Всички изпитваме трудности в икономическо отношение. Много приятно впечатление прави, че хората не се отказват и все пак продължават да заделят средства за Левски. Важно е да се отчете, че от чужбина всекидневно идват по 100 лв.“ – думите са на Даниел Стрезов от „Тръст Синя България“ за вестник „Меридиан Мач“.

„Клубът е поел ангажимент към държавата да плаща 143 хил. лева ежемесечно. Продължаваме да събираме средства за майската вноска. Искаме да спазим всички правила. Мисля, че инерцията няма да спадне, защото привържениците на отбора живо се вълнуват от съдбата на Левски. Ние сме се концентрирали върху настоящето. На този етап можем да отправим призив към феновете да пазаруват фен артикули от онлайн магазина“ – коментира тикет мениджъра Милен Желев.