Капитанът на Англия останал без шикозния си “Рейндж Роувър”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Автомобилът бил откраднат в източен Лондон посред бял ден

Автомобил на капитана на английския национален тим Хари Кейн е бил откраднат в края на миналия месец посред бял ден в източен Лондон, съобщават медиите на Острова.

Капитанът на Англия останал без шикозния си "Рейндж Роувър" 1

Голмайсторът на Тотнъм Хотспър обаче подал оплакване едва няколко дни по-късно, тъй като имал притеснения за сигурността си.

Няколко британски издания съобщават, че Кейн е бил следен от няколко коли в продължение на седмици, преди да се стигне до кражбата.

Пред свои близки той споменал че е подозирал за това и се колебаел дали изобщо да съобщава за кражбата, опасявайки се, че може да причини неприятности на себе си и близките си от извършителите.

Капитанът на Англия останал без шикозния си "Рейндж Роувър" 2

Автомобилът “Рейндж Роувър”, закупен за около 100 000 лири с екстрите, е бил задигнат пред един от апартаментите на футболиста в квартала Чингфорд, където живеят родителите на съпругата му. За отварянето му не е използвана сила, а компютърни система, разбила защитата му.

Возилото често било използвано от роднини на жената на Хари, с която очакват трето дете. Два дни преди кражбата, самият Кейн е докарал колата на мястото, откъдето е открадната.

Кейн притежава още два скъпи автомобила, но те са в гаража на неговата къща, която е в друг район на Лондон.