google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Понеделник клетката в Пазарджик искам да се пръска по шевовете!!! Елате и подкрепете отбора!!!“, написа Симеон Мечев

Берое изпусна победата срещу Пирин в сряда вечер, след като получи изравнителен гол от дузпа дълбоко в добавеното време. Така тимът от Стара Загора не успя да си гарантира оцеляване в елита и трябва да го направи в последния кръг в гостуването на Хебър, който също се бори за спасение. Капитанът на “зелените” Симеон Мечев се обърна към феновете на Берое с публикация във Facebook и ги призова да подкрепят тима във важния мач в Пазарджик.

„Всички, които обичате Берое и сте ми приятели във Фейсбук! Апелирам към всички… Понеделник клетката в Пазарджик искам да се пръска по шевовете!!! Елате и подкрепете отбора!!!“, написа Симеон Мечев.

В понеделник Берое се нуждае от точка, за да запази мястото си сред най-добрите и да избегне бараж срещу тимове от Втора лига. Битката за оцеляване е много интересна, тъй като Хебър и Пирин също имат шансове за спасение. Така три отбора ще се борят за две места в последния кръг. Берое има 32 точки, Пирин 31, а Хебър 29. Старозагорци гостуват в Пазарджик, докато Пирин приема вече изпадналия Спартак Варна.

Феновете могат да поставят своите залози за любимите си отбори лесно онлайн в Sesame мобилна версия.