Капитанът на ЦСКА: Надявам се да спечелим срещу Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев даде интервю пред колегите от Дарик преди Вечното дерби срещу Левски, което ще се проведе в събота от 16:15 часа на националния стадион “Васил Левски”. Защитникът на “армейците” се надява на успех на неговия тим в сблъсъка, като също така заяви, че си е взел поука от последното дерби, в което бе изгонен.

“Вече изиграхме по 3 срещи, не мисля, че ще се отрази тази пауза. Не трябва отборите да се оправдават с паузата. Надявам се да покажем качествен футбол и да вземем трите точки в дербито, тъй като сме опрени до стената. В дербитата няма значение кой колко точки има”, заяви Занев.

“Постъпих глупаво с червения картон в предния двубой с Левски. Взел съм си поука. С нетърпение всички очакваме предстоящото дерби. Ще дадем всичко от себе зи, за да победим. Дано да имаме и спортно щастие. Последните две срещи се представяме добре, създаваме положения, но не успявахме да вкарваме. Мачът с Левски е най-важният мач за момента и мислим само за него”, каза капитанът на ЦСКА.

“През първенството ще се стремим да се класираме в Лига Европа. Фокусът ни не е само върху Купата. Ако видим статистиката, ще стане ясно, че при Крушчич играем добре. Успяхме да наваксаме дистанция от 8 точки спрямо отборите на Левски и Локо Пловдив. Треньорът се старае, има съвременни разбирания. Всеки трябва да бъде подкрепян и да се вярва в него. Лошите резултати влияят негативно на феновете, но те бяха в началото на сезона”, добави 34-годишният футболист.