Караславов: Има оферта за Неделев от Турция, но решението си е негово
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов разкри, че има ново развитие около евентуален трансфер на Тодор Неделев. Той призна, че в офиса на „канарчетата“ е получена оферта от турски клуб за плеймейкъра. Крайното решение за трансфера е изцяло в ръцете на Неделев.

„Офертата за Тошко Неделев си е актуална, но изчакваме неговото решение. За сега нещата са в застой. Има само едно сигурно, Ботев желае Неделев да остане тук, но пък и няма да му правим пречки, ако той пожелае трансфер.“ – казва Караславов.

На този етап националът на България изчаквал за по-добра оферта от чуждестранен отбор, тъй като не изгарял от желание да се изявява във турската „Супер лига“.

Директорът говори още и за повторното привличане на вратаря Даниел Кайзер.

„Около Кайзер нещата са много сложни. Той има дългосрочен контракт с настоящия си отбор Шльонск. Ръководството на Ботев обаче прави всичко възможно за да го върне в Пловдив.“

Караславов заяви още, че в Ботев продължават да работят по лятната селекция. До сега, „под тепетата“ пристигнаха Мишел Еспиноса, Виктор Генев, Славчо Шоколаров и Мите Цикарски, но се очакват още попълнения.