Карло Анчелоти: Ще се борим за всички 6 трофея през новия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Айнтрахт има леко предимство пред нас", смята Анчелоти

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде интеревю за сайта на УЕФА седмица преди финала за Суперкупата на Европа между “Белия балет” и носителя на Лига Европа – Айнтрахт Франкфурт. С този двубой Реал ще открие официалните си срещи за сезон 2022/23, докато Айнтрахт ще има два изиграни официални двубоя преди сблъсъка с “лос бланкос”.

“Въпреки че имаме някои недостатъци в сравнение с Айнтрахт, който стартира по-рано сезона, излизаме за победа. Гледаме напред. Победите от миналата кампания ни дават увереност, но трябва да се концентрираме върху следващите мачове. През новия сезон ще има 6 трофея и искаме да се борим за всички тях”, каза Анчелоти.

“Готови сме, във форма сме. Нека оставим радостта и задоволството от миналия сезон и да не позволим на някой да заеме мястото ни. Това е най-голямата мотивация, за да продължим да печелим”, сподели италианския специалист.

“Рюдигер и Чуамени са сред най-добрите играчи в света на техните постове. Класата им увеличава физическия и технически капацитет на отбора ни. Остава те да се адаптират към отбора и той да свикне с тяхното присъствие. Да не забравяме, че тримата, които напуснаха – Бейл, Марсело и Иско, писаха историята на този клуб в последните години. Надяваме се новите да повторят техните успехи”, добави треньорът на “белия балет”.