Карвахал: “Бременната ми жена ми каза, че почти е родила.”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Жена ми е бременна в 36-та седмица. Тя ми каза, че почти е родила заради този мач! Цялото ми семейство беше много нервно. Разбирам какво трябва да са почувствали, но историята приключи перфектно“

Дани Карвахал реализира победната дузпа за Испания във финала за Лигата на нациите срещу Хърватия, който бе спечелен драматично с 5:4 след изпълнения от бялата точка, след като редовното време и продълженията завършиха без попадения.

„Много съм щастлив. Лично за мен това представлява нещо красиво. Да спечеля нещо с моя национален отбор означава много. Това е много важен момент в моята кариера, защото Испания е чиста гордост за мен и да мога да вдигна трофей е… е, наистина не мога да го обясня!

Не ме избраха – вдигнах ръка. В кариерата си съм изпълнявал веднъж, в Суперкупата на Испания, но исках да го направя и сега. Когато мачът свърши, отидох при селекционера. Правеха кратък списък с петима играчи и аз им казах, че ако някой от играчите се колебае или не е достатъчно уверен, бих искал да изпълнявам, а ако не, ще взема шестата. В крайна сметка играта ми даде възможността, която исках“, сподели Дани Карвахал.

„Жена ми е бременна в 36-та седмица. Тя ми каза, че почти е родила заради този мач! Цялото ми семейство беше много нервно. Разбирам какво трябва да са почувствали, но историята приключи перфектно“, завърши Карвахал.