Каули: Трябва да имаме по-добра комуникация на игрището
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"С идването на новия треньор всичко е страхотно, на много високо ниво"

Халфът на Лудогорец Каули Оливейра заяви след контролата с украинския Шахтьор, че след идването на Валдас Дамбраускас нивото в отбора се е вдигнало. Бразилецът вкара едно от попаденията в днешната проверка, която завърши при резултат 2:2.

“Играхме срещу много силен отбор. Определено много добра проверка. Започнахме малко смутени, но постепенно нещата се подобряваха. Създадохме доста положения, върнахме два гола. Показахме добри неща. Трябва, разбира се, да имаме по-добра комуникация на игрището, да се подобряваме във всеки един момент, но работим. С идването на новия треньор всичко е страхотно, на много високо ниво. Чувстваме се отлично. Трябва да се подготвим за официалните мачове, но новият треньор ни помага много.“

„Може би сега наблягаме по-малко на чисто физическите упражнения, но треньорът ни дава много съвети как да се движим и в двете фази на играта.  Искам да стана шампион с Лудогорец и да си осигурим титлата, колкото се може по-скоро, а след това да игарем и в европейските клубни турнири”, каза още хлафът.