Кешеру определи атмосферата на стадиона в Разрад като театрална
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чувствах, че нивото е много високо и аз съм парчето от пъзела, което липсва, за да напишем история", заяви Кешеру за Лудогорец

Бившата ззвезда на Лудогорец Клаудиу Кешеру направи коментар за престоя си в България пред румънското издание „FANATIK”. и Настоящият играч на УТА Арад сподели, че е имало напрежение в двубоите Левски, ЦСКА или в Пловив, а в Разград атмосферата е била театрална. Той заяви, че у нас продължават да го смятат за легендарен играч.

„С цялата ми скромност хората ме смятаха и продължават да ме смятат за емблематичен и легендарен играч за тамошния футбол. Мога да напиша книга само за своя период в България“, каза Клаудиу Кешеру.

„Когато пристигнах в Разград, се чувствах изгубен. Исках да живея в Букурещ, после в Русе, дори и във Варна. В първите 3 месеца имал желание да си тръгна, но моят принцип е никога да не се отказвам. Чувствах, че нивото е много високо и аз съм парчето от пъзела, което липсва, за да напишем история и това ме накара да остана“, продължи голаджията.

„Имаше напрежение в мачовете срещу Левски, ЦСКА или в Пловив, но на нашия стадион винаги ни аплодираха. Нямаше никакво напрежение. Атмосферата беше театрална“, завърши Клаудиу Кешеру.