google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Треньорът ме извика и ми каза, че трябва да съм готов, защото аз ще пазя в понеделник. Много се радвам, щастлив съм да покажа какво мога"

Кевин Трап ще пази за Германия в приятелската среща с Украйна в понеделник, както съобщи самият той днес пред “ДПА”. Двубоят е на стадиона в Бремен, а домакините на Европейското първенство през следващата година играят само контролни мачове, като част от тяхната подготовка за шампионата на континента.

“Треньорът ме извика и ми каза, че трябва да съм готов, защото аз ще пазя в понеделник. Много се радвам, щастлив съм да покажа какво мога”, заяви вратарят. И също така добави, че очакванията му са да бъде на терена през всичките 90 минути, а срещата е специална.

На “Везерщадион” отборът на Ханзи Флик ще изиграе своя мач номер 1000 в историята си, а всички приходи от билетите от тази среща ще бъдат предадени на украинците за помощ на пострадалите и помагане на семействата на жертвите от войната на Русия срещу тази страна. Последният мач, в който Трап игра за Бундестима, е преди 15 месеца и отново беше приятелски. Той се състоя в Зинзхайм, стражът спаси дузпа и помогна за успеха с 2:0 над Израел.