google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шотландският национал знае, че напускането на клуба е единственото решение за него

Според информация английската медия Caught Offside, защитникът Киърън Тиърни знае, че няма бъдеще в Арсенал и приема съдбата си преди настъпването на януарския трансферен прозорец. Левият бек, който струваше на лондончани 25 милиона паунда през 2019 г., ще се опита да напусне “артилеристите” през януари, тъй като сериозна контузия на Евро 2024 провали шансовете му за трансфер през лятото.

Киърън Тиърни ще се надява да започне ново предизвикателство в друг клуб през 2025 г. – ясно е, че в Арсенал няма да получи шансове за изява. През миналата година футболистът бе под наем в Реал Сосиедад. Бранителят обаче имаше проблем с контузии и по време на престоя си при баските, като изигра 26 мача за тима.

Арсенал възнамеряваше да го продаде за 20 милиона паунда през това лято, но сериозната контузия, претърпяна от левия бек, попречи на трансфер. Те му помагат да се възстанови, като ще подновят позицията си за продажбата му преди предстоящия януарски трансферен прозорец.

Тиърни приема съдбата си, че вече не е част от плановете на Микел Артета, и ще си търси друг отбор. Пристигането на Рикардо Калафиори от Болоня и завръщането на Юриен Тимбър във форма оставиха шотландския защитник извън плановете на испанския мениджър.