Киелини: Имаме огромно желание да вдигнем трофей
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме желание да победим и да сложим край на тази приказка на Аталанта", споделя капитанът на "старата госпожа"

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини заяви, че тимът е амбициран да спечели финала на Купата на Италия срещу Аталанта. Двубоят между двата тима е в сряда от 22:00 часа на стадион “Мапей”.

“Готови сме, това е отделен двубой спрямо останалите през сезона. Имаме огромното желание да вдигнем трофей, но също така сме наясно, че нищо не можем да приемем за даденост. Последните ни две победи в Серия А ни изпълниха с увереност, която ни кара да се надяваме на най-добрия завършек в първенството, а равенството на Милан с Каляри ни даде надежда. Ние обаче сме напълно концентрирани върху утрешната среща. Разбира се, че знаем какви трудности ще изпитаме срещу съперник като Аталанта, но ние сме гладни и решителни”, заяви Киелини.

Киелини заяви, че очаква двубоят да е подобен на срещата в Бергамо отпреди месец. Тогава мачът беравностоен и детайли направиха разликата. Футболистът на Юве се надява, че в сряда ще е различно.

“Напоследък допускаме повече попадения, но това е само знак, че футболът се променя, защото като цяло има повече отбелязани попадения през тази кампания. Това е финал и си заслужихме възможността да се борим за трофея, като победихме Интер на 1/2-финалите. Имаме желание да победим и да сложим край на тази приказка на Аталанта, която сякаш нараства с всяка година. Дали това ще е последният ми финал с Ювентус? Ако трябва да бъда честен, мисля мач за мач. Ще направим цялостен анализ след края на кампанията, но не искам да измествам фокуса от този трофей”, каза още капитанът на Юве.