google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новият главен треньор на Барселона Кике Сетиен вече даде първото си интервю.

Наставникът разкри за целите на отбора през сезона и въобще за амбициите, с които е започнал новата си работа.

„Искам да благодаря на Ернесто Валверде за това, което направи досега. Той спечели много титли с Барселона и показа добри резултати, но сега трябва да работим още по-усилено за играта на отбора “, заяви Сетиен на пресконференцията.

“До вчера се разхождах, заобиколен от крави в родния си град, а днес съм в в Барселона и тренирам най-добрите играчи в света”, пошегува се още той, оценявайки шанса си.

„Моята цел ли? Ами тя е да спечеля всичко с Барселона. Освен, че е нужно да покажем добра игра, трябва да печелим и титли. За да постигнем целите си, това е едно от най-важните неща“.

„Аз със удоволствие наблюдавах Меси през последните години. Не само заради самия него, но и заради останалите играчи на Барселона. Накараха ме да се наслаждавам на футбола, научих много за тях, а сега ще се радваме на съвместни тренировки. Сигурен съм, че ще бъдем в отлични отношения с момчетата, защото съм пряк и искрен човек. “

Припомняме, че Сетиен подписа договор с Барселона за 2,5 години. Начело на каталунците той застана след уволнението на бившия треньор Ернесто Валверде.

Първият мач под ръководството на новия треньор на Барселона ще се играе на 19 януари, срещу Гранада на „Камп Ноу“.