Кирил Десподов: Излизаме само за победа и за нищо друго!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За нас е тежък двубой, за Северна Македония - нещо повече", заяви Десподов

Една от звездите на националния отбор на България – Кирил Десподов, направи коментар преди срещата със Северна Македония от Лигата на нациите, което е последен двубой за “лъвовете” в тазгодишното издание на турнира. Нападателят на Лудогорец заяви, че има напражение преди срещата и е убеден, че България ще излезе с положителен резултат.

„Ясно е, че ще има напрежение, но не трябва да ни интересува какво говорят журналистите. Скандиранията трябва да сме още по-мотивирани. В Разград казах, че ние го приемаме като тежък футболен мач, а те за нещо повече. Убеден съм, че ще излезем с положителен резултат“, каза Десподов.

„Трябва да спазваме указанията на наставника. Утре трябва да играем по-добре от Македония, да покажем силен характер, да се борим на терена. И пак казвам – да играем по-добре от противника. Мисля, че всички момчетата са наясно, че излизаме само за победа и за нищо друго! Момчетата знаят какво трябва да правят, няма нужда от много говорене в съблекалнята, най-важното е да говорим на терена”, каза Десподов.