Кирилов: Феновете на ЦСКА трябва да имат търпение към Акрапович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Надявам се Гриша Ганчев да остане начело на ЦСКА. Но познавайки го наистина, той е твърд човек и винаги държи на думата си"

Бившият национал Росен Кирилов разкри, че ЦСКА винаги е бил в сърцето му и е „армеец“ от дете. Младият треньор коментира пред колегите от „Топспорт“ горещите теми свързани с тима от „Армията“.

„ЦСКА винаги е в сърцето ми. Не само, че съм играл пет години, аз съм “армеец” от дете. Акрапович има добър отбор. След напускането на Антов и Соу, бяха привлечени играчи с качества и биха могли да заместят достойно напусналите. Феновете трябва да имат търпение и най-вече към треньора“, заявява Кирилов.

Надявам се Гриша Ганчев да остане начело на ЦСКА. Но познавайки го наистина, той е твърд човек и винаги държи на думата си. Дано размисли и остане, защото ЦСКА има нужда от него. Декларацията на “Офендърс” преля чашата. Знаем колко средства се инвестират. Колко пари бяха дадени за емблемата“, добавя някогашният бранител на Литекс.

„Естествено, че имам амбицията да водя ЦСКА. Всеки треньор иска да води любимия си клуб и националния отбор. Разбира се, че и аз имам такава мечта.“