Киров: Имахме ситуации за 2:0, за да не се стига до това в края
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да има адекватно отношение и избор от служебните лица, свързани с двубоя“, заяви Ники Киров

Наставникът на Берое Николай Киров не бе никак доволен от ремито 1:1 срещу Пирин в среща от 34-ия кръг на efbet Лига. “Орлетата“ стигнаха до реми с гол от спорна дузпа в 99-ата минута на мача. Преди това Берое изпусна ситуации за втори гол и да реши мача, като Киров отбеляза, че пропуските в атака са причината за драматичните и неприятни сцени в края на срещата.

„Не спечелихме, тъй като не успяхме да вкараме гол през втората част. Имахме ситуации за 2:0, за да не се стига до това, което се случи в последните минути. Това ни го показа съдбата. Не трябва да се подценяват двубои. Тук се решава спасението на даден отбор и трябва да има адекватно отношение и избор от служебните лица, свързани с двубоя“, заяви Ники Киров.

„Не можахме да затворим мача. Нещата се случиха за около 30 секунди в края на двубоя. Да не коментираме други теми, защото доста време се държа по най-коректния начин, но явно когато човек се държи така, няма адекватно отношение от отсрещната страна. Дано в последния мач си свършат работата“, каза наставникът на Берое.

„Сега малко ще поуспокоим нещата и ще се готвим за другия мач“, добави Киров.