Киров преди финала: Дано утре трофеите ни станат с един повече
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Арда (Кърджали) заяви, че отборът му ще има нужда от феновете си във финала с ЦСКА

Наставникът на Арда (Кърджали) Николай Киров даде пресконференция преди утрешния финал за Купата на България срещу ЦСКА. Той заяви, че тимът му е готов за големия мач и се надява да донесе трофея във витрината на клуба.

“Направили сме всичко възможно отборът да е готов за утре. Хубаво е, че млад отбор като Арда още на втората година съумява да стигне до такъв двубой. Настроението е приповдигнато, виждам го при играчите. Бил съм и от двете страни на тези финали и за мен няма фаворити в такива мачове. Надявам се моят опит да бъде в помощ, а и имаме и състезатели, които са печелил този трофей.”

“Арда има няколко трофея във витрината си, макар и не толкова значими, така че дано да станат повече утре. Всички са готови на 100%, но не знаем как ще се чувстват на терена. Затова не сме решили и кой точно ще играе утре”, сподели той.

“Тренира се всяка една възможност, включително и дузпите. Феновете на Арда знаят, че имаме нужда от подкрепа и са доказали, че са доста верни и ще бъдат с нас”, заяви Киров.