Киров след равенството: Добър двубой, резултатът е реален
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Работим върху две неща – тактиката на съперника и нашия замисъл за мача"

Наставникът Арда Николай Киров заяви след равенството 1:1 с ЦСКА 1948 в Кърджали, че резултатът е реален с оглед двуострата игра и показаното от двата тима на терена.

„Две са основните причини, за да не стигнем до победата. В началото на второто полувреме изпуснахме контрола на мача и тогава ни вкараха гол. Другото е, че нямахме точност. Не успяхме да реализираме ситуациите си и това ни изнерви. Казахме си на полувремето, че това не трябва да става. Допуснахме грешка в защита и ни вкараха. Противникът направи смяна и вкара халф в средата, което изравни силите в халфовата линия. Имахме контрол на топката, добри подавания и решения. Работим върху две неща – тактиката на съперника и нашия замисъл за мача.“

„Бяха сбор от грешки. Получиха се няколко рикошета. Последните десетина минути имахме атаки, които, ако завършихме по-добре, щяхме да победим. Хубаво е, че хората в Кърджали ни подкрепят и са съпричастни с нас. Не разделяме двубоите на домакински и гостувания. Получи се добър двуостър двубой. Получи се реален резултат. Ковачев няма право да играе в следващата среща, но все още не съм прегледал нещата. Трябва ни сериозна дисциплина и концентрация във всяко едно отношение, защото Лудогорец е отбор, който може да се възпозлва от всяка една грешка“, каза Киров.