google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Предводителят на беройци вече знае с кои играчи ще се раздели през зимната пазуа

Старши треньорът на Берое Николай Киров призна пълното превъзходство на ЦСКА 1948 по време на 1/8-финалната среща от турнира за Sesame Купа на България.

Специалистът открито призна за липсата на достатъчно класа в неговия тим.

“Абсолютно заслужена загуба,” не скри разочарованието си Киров. “ЦСКА 1948 ни превъзхождаше, честитя им победата. Както в първите минути на първата част, така и в началото на втората не съм доволен. Говори за липса на самочувствие, което е проблем при нас.

“Сковано започнахме, чак след 20-25 минути успяхме да направим неща, които сме тренирали. Притеснено начало и на втората част, допуснахме попадение. Трябва да се работи, да се търсят състезатели с по-голямо самочувствие и качество.

“Когато има загуба няма какво да се извлече като положителни неща. Трябва изцяло да се концентрираме в шампионата, тъй като там положението не ни е добро. Самият град и отбор на Берое заслужават по-качествени състезатели.

“Лошото при нас е, че да си позволим нов човек трябва да се разделим с определен брой хора. За мен нещата са ясни в моята глава. Ориентирали сме се към играчи. Сега задачата е първо да се разделим с някои, защото за мен има доста хора в състава, които не отговарят на нивото на Берое.”