Киров: Трябва да презаредим батериите през паузата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В началото на втората част изтървахме нещата, вторият гол беше много елементарен"

Наставникът на Арда Николай Киров заяви след загубата с 0:2 от Локомотив Пловдив, че неговият тим е допуснал елементарни голове в началото на втората част. “По-важно е как стоим игрово. Ще има загуби, ще има и победи. Така е във футбола. В началото на втората част изтървахме нещата. При първия гол ги оставихме да разиграват топката, вторият гол беше много елементарен. Локомотив затваря перфектно пространствата пред своята врата, а след като води и вече с 2:0, е много трудно. Правим си анализите и гледаме напред. Сменихме по време на игра схемата, търсихме дублиране на фланговете, но елементарните голове, наклониха везните в тяхна полза.”

“Важно е през тази пауза каква работа ще свършим, трябва да презаредим батериите. Дай боже и националните състезатели да се върнат здрави. От това зависи и нашето представяне”, добави Киров.

“При всички положения турнирът за Купата е много важен за нас, но не трябва да изпускаме и първенството. Има още мачове в шампионата всичко може да се получи, трябва еднакво да следим двата турнира”, каза още треньорът на кърджалийци.