Киселичков: Подготвени сме за мача, имаме шансове да спечелим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Политиката на клуба е да следи млади български футболисти и да ги привлича, целта е да бъдат изградени и развити като футболисти", сподели треньорът на ЦСКА 1948

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков заяви, че всички играчи очакват мача с ЦСКА София от първата шестица. Треньорът на новака се надява неговият тим да има точната нагласа и да вземе трите точки от дербито, което ще се проведе тази събота от 19:00 часа.

“Надяваме се да се подготвим добре за утрешното дерби, искам играчите ми да играят футбол, да играят освободено. Нямаме проблеми със заболели футболисти, тези които бяха заболели постепенно се включват в тренировките и навлизат в ритъм, те са мъжки момчета и се стремят да дадат всичко от себе си за отбора. Вероятно ще направим ротации, всички играчи очакват този мач. Радвам се, че имаме този шанс да го изиграем този мач”, сподели Киселичков.

“Политиката на клуба е да следи млади български футболисти и да ги привлича, целта е да бъдат изградени и развити като футболисти. Не мога да давам генерална оценка на отбора, има си ръководство, което да оценява. Журналистите също може да дадете оценка. Според мен отборът се представя на прилично ниво, пет момчета направиха дебют, всеки според възможностите си се представиха добре, можеше и в трите мача да сме победители, но завършихме наравно, мога да оценявам времето, в което аз ръководя отбора”, добави наставникът на тима преди съботното дерби.

“Всеки един мач е важен, в случая като треньор искам отборът да победи, трите точки се дават във всяка една среща, по-особен заряд за мен няма, трябва да излезем на терена и да победим. Подготвени сме за мача, имаме шансове да спечелим, искам нашите футболисти да се нагласят и да спечелят битката на терена”, каза още треньорът на ЦСКА 1948.