Добави коментар
Предводителят на Соколите разузнал добре съперника

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков заяви, че отборът му е бил изключително добре подготвен за двубоя със Септември, като особено важно е било разузнаването на столичани.

„С оглед на действията и събития на игрището равенството е реалният резултат,“ заяви Киселичков. „Допуснахме нелеп гол и после Септември изпусна едно положение с глава. През второто полувреме малшансът ни попречи да поведем в резултата. Накрая имахме шанса Септември да изпусне дузпа.

„Допуснахме гол от статично положение, беше сложна ситуация. Септември имат високи футболисти. Топката все пак успя да премине голлинията, чисто футболна ситуация, успяхме да се справим на първо време, но реализираха след рикошет“, каза треньорът.

„Знаехме как ще играе отбора на Септември, бяхме подготвени. Доста добър удар на Ивей Ромееш, но там уменията не му достигнаха, но имаше и доза шанс в ситуацията. Знаехме, че няма да държим толкова класно топката като доминиращ отбор. Създадохме положения, но не успяхме да реализираме.

„Родни Антуи е от скоро със нас и тренира от една седмица. Той е добър футболист, излишно е да му правя реклама. Знаех, че ще играе едно полувреме. Решихме да започнем с него и по някое време да влезе Ивей Ромееш на негово място.“

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 11 гласували