Клоп: Играчите ще са радостни, ако имат подкрепата на феновете
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Намираме се в труден период, но точно сега искам всички да помните, че е лесно да се вярва, когато нещата вървят добре"

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отправи апел към феновете на тима да подкрепят мърсисайдци след серията от лоши резултати. „Червените“ загубиха с 1:4 от Манчестър Сити в последния си мач във Висшата лига и до голяма степен намалиха шансовете си за защита на титлата. “Намираме се в труден период, но точно сега искам всички да помните, че е лесно да се вярва, когато нещата вървят добре. Трябва да покажем характер. Играчите ще са радостни, ако имат вашата подрепа”, заяви германският специалист.

“Погледете двубоя с Манчестър Сити. Ако не сте видели много добър отбор, който скоро ще започне отново да печели, не знам какво още може да се направи. Със сигурност не подхождаме лекомислено към ситуацията. Днес ни боли. Получихме много удари в последните седмици, но всичко ще се промени. Ако сте еднни само когато печелите, значи нещо не е наред. Ще преодолеем трудния период и сложния сезон като цяло”, добави Клоп.

“Видях много положителни неща в мача с Манчестър Сити. Ще се постарая да ги показваме отново, и отново, и отново. Не се съмнявам в това. Имаме цяла седмица за тренировки и ще помислим какво трябва да промени”, добави Юрген Клоп.