Клоп: Ловрен е невероятен защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп защити своя централен защитник Деян Ловрен, който се появи в игра на мястото на Джо Гомес при гостуването на Уотфорд, когато „червените“ допуснаха първата си загуба за сезона. Хърватинът игра много слабо и получи голямо количество критики в анализите след двубоя.

„Не е честно, но такъв е светът. Ако някой смята, че Ловрен е виновен за загубата, не мога да му помогна. За Деян бе много трудно да играе срещу Трой Дийни. Много централни бранители биха изпитвали трудности в тази ситуация. Джо Гомес имаше същите проблеми преди време. Да изгубиш единоборството за първа топка обаче не е проблем в тези случаи, защото Дийни не може да вкара от позицията, откъдето овладя дългото подаване на Бен Фостър. Матип и Ловрен изиграха няколко много добри мача през сезона. Всеки футболист има нужда да е здрав, в топ физическа кондиция, за да може да навлезе в добър ритъм. Това е най-трудното постижение в професионалния спорт. Деян е невероятен централен защитник“ – сподели германецът.

Клоп обяви, че Джо Гомес и Джеймс Милнър са готови за предстоящото гостуване на Челси. Мачът е утре, а аут остават Джордан Хендерсън, Наби Кейта и Джердан Шакири.