Клоп: Много искахме искахме да отидем на “Уембли”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Страхотно е, че класирахме на финала. Стадионът ще бъде в червено и синьо"

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри радостта си от победата над Арсенал в реванша от полуфиналите за Купата на лигата. Първата среща завърши без попадения, но във втория мач „червените“ спечелиха с 2:0 на „Емирейтс“ и се класираха за финала на турнира. „Страхотно е, че класирахме на финала. Стадионът ще бъде в червено и синьо. Ще бъде много вълнуващ двубой. Много искахме искахме да отидем на “Уембли”.Не сме си и помисляли след първия мач, че сме аут. Момчетата изиграха изключителен двубой. Снощи имаше много щастливи лица на стадиона и в съблекалнята. Музиката бе доста силна.“

„Невероятно е, че Харви Елиът се завърна. Той е изключително момче. Сигурен съм, че след паузата за националните обори ще бъде готов”, каза още мениджърт, добавяйки, че Алекс Окслейд-Чембърлейн вчера е подновил тренировки и надеждата е да бъде на линия за двубоя с Кристъл Палас.

Мърсисайдци гостуват в неделя на Палас, като Клоп коментира какви са очакванията му за двубоя. “”Победата със 7:0 е нещо еднократно (б.ред, – така завърши последната визита на мърсисайдци на “Селхърст Парк”). Тези неща не се случват обикновено. Всеки наш удар влизаше във вратата. Те се промениха и подобриха доста. В момента изглеждат много стабилен тим. Очакваме труден мач.”