Клоп: “Намираш проблема, мислиш и търсиш решение”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Утре Червените се изправят срещу Рейнджърс в Шампионската лига

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи доста премерен анализ на случващото се с тима в началото на сезона.

Червените не започнаха по най-добрия начин участието си в английската Висша лига и заемат 9-а позиция във временното класиране. Разбира се, Ливърпул има мач по-малко, като при победа в него би се изкачил на пето място.

“Не ми се говори много за това, но преди две години бяхме в подобна ситуация,” заяви германският специалист по време на пресконференцията преди мача с шотландския Рейнджърс в Шампионската лига.

“Отново имахме много контузени и трябваше да търсим бързи решения. Тогава пак изгубихме стила си на игра и хората не ни разпознаваха на терена. Носехме същите фланелки, но не се представяхме по същия начин. В крайна сметка намерихме изход. Надявам се и сега да се случи същото.

“Търпение не е на 100 процента правилната дума, но трябва да бъдем търпеливи и отново да вършим всичко стъпка по стъпка, докато не проработи отново. Може би ще се получи по различен начин, но все тая, готови сме”.

“Нямаме никакво време, но трябва да подобряваме играта ни. Дали може това да се случи бързо? Не съм сигурен. Имахме един конструктивен разговор след мача с Наполи, в който си признахме, че сме ударили дъното и нещо трябва да се промени.

“Както и в живота, намираш проблема, мислиш върху него и търсиш решение. Очакваш да го намериш моментално, но във футбола това рядко се случва. Трябва постоянство, по-добра защита и по-добро нападение. На практика от всичко.”