Клоп: Няма да плачем пред телевизора, ако не се класираме за ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не съм сигурен дали все още имаме шанс за топ 4", споделя треньорътн а "червените"

Старши-треньорът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди домакинството на Саутхемптън тази вечер в среща от програмата на Висшата лига. Германският мениджър не е оптимист за класирането на отбора в топ 4 и участието в Шампионската лига през следващия сезона. Мърсисайдци са седми в класирането в момента с актив от 54 точки, като са на цели седем от четвъртия Челси, който е с мач повече.

“Не съм сигурен дали все още имаме шанс за топ 4, но ще се борим до край и ако такъв се появи, със сигурност ще го използваме“, заяви Клоп.

„Час преди маа на „Олд Трафорд“ ме информираха, че има проблеми. Проведохме разбора за срещата и след това ни казаха, че ще има забавяне. Просто стояхме в лобито на хотела. Не беше готино. След това ни казаха, че двубоят се отлага. Видяхме някои кадри и разбрахме какво се случва. Не съм изненадан от видяното. Аз вярвам в демокрацията. Щастлив съм, когато хората изразяват своето мнение. Не трябва обаче да има ранени полицаи. Това не бе напълно мирен протест, което вече не е правилно“, сподели германският наставник.

“Ние не сме деца, които не получават бонбони в магазин за бонбони. Ние носим отговорност за ситуацията, в която се намираме. Никой няма да гледа Шампионската лига през следващия кампания и да плаче пред телевизора, ако не влезем в този турнир. Ако някой има някакви проблеми с това, тогава се надявам да мога бързо да го разбера и да мога да разреша ситуацията на момента. Сигурен съм, че мога да го разбера бързо. Все още сме със шансове за Шампионската лига и трябва да се концентрираме върху това”, каза още треньорът на Ливърпул.