Клоп: Следващите ни мачове са квалификации за Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изключително важно е да се класираме в Шампионска лига", казва Клоп

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че следващите мачове на “червените” са много важни и на практика са квалификации за участие в Шампионска лига през следващия сезон. В момента мърсисайдци са на 8-ото място във временното класиране на Висшата лига и са на седем точки от топ 4.

„Гледах срещата с Реал Мадрид отново, макар че нямахме време да го гледаме с футболистите. Не съм чел много неща след мача, но когато допуснеш поражение по този начин, няма и смисъл. Знам,че да инкасираш пет гола в домакинство в Шампионската лига е неприемливо. Първото полувреме обаче бе добро за нас. Много неща се върнаха, но не бяхме стабилни и затова допуснахме головете. Второто полувреме започна по най-лошия възможен начин. Надявам се да научим правилните неща от този мач”, каза Клоп.

Мениджърът на мърсисайдци говори и за следващия мач с Кристъл Палас и предстоящите битки до края на сезона в Премиър Лийг.

„Кристъл Палас е много талантлив отбор, в който има много техника и скорост. Всички мачове оттук нататък са квалификации за Шампионската лига. Изключително важно е да се класираме. За да стане това, ние имаме нужда от точки. Трябва да намерим постоянство. Не може да зависим от емоциите. Просто трябва отново да започнем да вярваме в себе си и да покажем качествата си на терена. Трябва да го направим още утре срещу един неудобен противник.”