Клуб от МЛС пожела младата звезда на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Един от бившите клубове на легендарния български футболист Христо Стоичков – Чикаго Файър, има сериозен интерес към един от най-големите родни таланти. Клубът от МЛС има желание да привлече в редиците си нападателя на Левски Станислав Иванов, който спечели приза за най-проспериращ млад футболист в България за 2019 година.

През изминалия сезон Чикаго Файър се представи слабо като завърши 17-ти в МЛС. Тимът иска да подсили сериозно състава си и има за цел да привлече млади и талантливи футболисти. В отбора бе назначен нов треньор – швейцарецът Рафаел Вики. В полезрението на специалиста е попаднал 20-годишният Станислав Иванов, който направи много силен есенен полусезон за Левски.

Стаси се утвърди в стартовия състав на “сините” през този сезон и е най-бързо прогресиращият играч в клуба. Той е и основен играч в младежкия национален отбор на България.

Позицията на ръководството на Левски обаче бе категорична преди време, че нападателят няма да бъде продаден срещу скромна трансферна сума, така че от Чикаго Файър ще трябва да платят сериозна сума за талантливия нападател. Твърди се, че откупната клауза на Станислав Иванов в новия му договор с Левски е над 1 млн. евро.