Клубове от Лондон ще се пробват за Дийн Хендерсън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Някои от грандовете във Висшата лига искат стража на Ман Юнайтед

Оборите на Тотнъм, Челси и Уест Хем проявяват интерес към талантливия английски вратар Дийн Хендерсън, който получава малко шансове за изява в Манчестър Юнайтед.

Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер е готов да се раздели с Хендерсън или настоящия титуляр Давид Де Хеа през лятото. Появиха се информации, че Ман Юнайтед може да се опита да привлече Джанлуджи Донарума от Милан.

„Manchester Evening News“ пък излиза с имформация, че не един, а цели три отбора от Висшата лига са готови да привлекат Хендерсън, ако той е този, който ще напусне Юнайтед след края на сезона. 23-годишният вратар не е доволен от факта, че е втори избор в тима на Солскяер, след като се завърна от наема си в Шефилд Юнайтед, където се представи на много високо ниво.

Английският национал преподписа с Ман Юнайтед и настоящият му договор с клуба е до 2025 година. През този сезой той е записал само три мача във Висшата лига, като получава доста шансове в националните купи, а също така бе първи избор на Солскяер и при разгромния успех срещу Реал Сосиедад миналата седмица в Лига Европа.

Трите лондонски тима – Тотнъм, Челси и Уест Хем, следят внимателно ситуацията с вратаря и може да отправят оферта през лятото.