google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Настъпи моментът за равносметка

Днес предстоят да се изиграят последните срещи от Втора лига, които ще определят кой ще бъде тимът, който ще се класира за баража за влизане в Първа лига и кои отбори ще се простят с професионалния си статут. В четири от сблъсъците интригата ще бъде доста висока предвид залога.

Първата среща е тази между дубъла на ЦСКА 1948 и Созопол. “Червените” ще искат да отпразнуват титлата, която завоюваха, с победа, но Созопол ще търси трите точки в желанието си да остане във Втора лига.

Друг двубой с голям залог ще бъде този между Спортист Своге и Добруджа Добрич. В него домакините ще се борят за участие в баража за влизане в Първа лига, а гостите ще се опитат да осигурят оставането си в първенството. За да изпълни тази цел Добруджа ще се нуждае от само 1 точка в последния кръг.

Подобна е и ситуацията в сблъсъка между Струмска Слава и Марица Пловдив. Домакините от Радомир се намират в зоната на изпадащите и освен на победа в своя мач ще трябва да се надяват и на грешка от страна на Созопол. Всички в Марица пък ще се молят Спортист Своге да не спечели срещу Добруджа, а те да вземат трите точки срещу Струмска Слава, за да си осигурят участие в баража за влизане в Първа лига.

Множество възможности за залози на изброените срещи от Втора лига се откриват след създаване на профил в bet365.